GYORSFAGYASZTOTT
CSÍKOS PAIN AU CHOCOLATE
A klasszikus csokis párna tetejét egy roppanós, kakaós réteggel díszítjük, hogy egy látványos, különleges eredményt érhessünk el.
TECHNOLÓGIA: Sütésre kész
Felengedés után 170-180°C-on süsse 16-18 percig!
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
További információk
Összetevők | Búzafinomliszt, ivóvíz, lapvaj, kristálycukor, Callebaut csokirúd, kakaópor (22%-os kakaóvaj), élesztő, só, étkezési ecet, aszkorbinsav (E 300) |
---|---|
Tápérték (100g termékre) | Energia: 1501 KJ/359 kcal |
Allergének: | Glutén, Tej |
Tömeg: | 90 g/db |
Csomagolás: | 15 db/csomag |
Tárolás: | -18 °C-on |